AntiGen Rapid Covid-19 Testkit

Healgen AntiGen test is gevalideerd en goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en is gecertificeerd in Europa door de Europese commissie. 

Deze Covid-19 sneltest laat binnen 15 minuten het resultaat zien en weet u met 96,3% accuraatheid of iemand wel of niet besmet is met Covid-19 virus. 

De nieuwe Healgen sneltest voor COVID-19 test op antigenen, oftewel proteïne van het virus. Bij een positief resultaat is de geteste persoon besmet met het Coronavirus en ook in staat is anderen te besmetten.

De Corona test kit bestaat uit een testcassette, buffervloeistof, buisje, druppelaar, werkstation en een wattenstaaf. Met de wattenstaaf wordt er via de neus een monster afgenomen. Dit monster wordt vermengd met de buffervloeistof in het testbuisje. Vervolgens worden van dit mengsel een aantal druppels op de testcassette geplaatst. Na 15 minuten wachten verschijnt het resultaat op de testcassette. De Antigen testkit is zeer gebruiksvriendelijk en binnen 1 minuut in gebruik te nemen.

De COVID-19 sneltest is uitsluitend bedoeld om uitgevoerd te worden door een zorgprofessional.

AntiGen Rapid Covid-19 Speeksel Testkit